Veelgestelde vragen

Snel antwoord op je vragen. Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op via het Hulaaloop WhatsApp nummer 06-27998244.

 

ABonnement

 

abonnement

 

bestelling

Hoe werkt een Hulaaloop abonnement?

Kies of je alleen “nieuwe” (goud) of “zo goed als nieuwe” (zilver) kleding wilt ontvangen. Bepaal zelf het aantal outfits. Je styliste gaat voor je aan de slag en je ontvangt door Hulaaloop samengestelde outfits. Je kan je kleding wisselen voor een andere outfit of een maat groter.

Hoe kan ik een Hulaaloop abonnement bestellen?

Vul de gegevens van je kleintje en jezelf in op het Hulaaloop bestelformulier. Dit formulier is te vinden op de bestelpagina.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, je ontvangt deze per mail. De bevestigingsmail ontvang je op het e-mailadres wat je op het bestelformulier hebt opgegeven. Let op: mogelijk komt deze in je spambox terecht.

Wanneer gaat mijn Hulaaloop abonnement in?

Het abonnement gaat in op de dag dat je het Hulaaloop pakket hebt ontvangen.

Kan ik het Hulaaloop abonnement op ieder gewenst moment stopzetten?

Ja dat kan, het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voorbeeld: Je abonnement is ingegaan op 24 september en je besluit in april om het abonnement op te zeggen. Als je het voor 24 april opzegt betaal je ook maar tot en met 24 april.

Hoe kan ik mijn Hulaaloop abonement stopzetten?

Stuur een mail naar info@hulaaloop.com met het onderwerp “abonnement stopzetten” en de naam van je kleintje. Je ontvangt van een bevestigingsmail. Retourneer de kleding uiterlijk op de dag dat je abonnement stopt.

 

BEStelling

Kan ik met elke willekeurige maat een Hulaaloop abonnement starten?

Ja dat kan. Het abonnement loopt van maat 50 tot en met maat 92.

Wanneer kan ik de kleding wisselen?

Je kan een afspraak maken wanneer het jou uitkomt op de wisseldagen. Deze dagen zijn om de 2 weken gepland. Je kan aan de deur wisselen voor dezelfde maat of een maat groter.

Is het mogelijk om zelf mijn Hulaaloop pakket samen te stellen?

Ja dat kan. Kom langs bij één van de pop up shops, check daarvoor de evenementen op Facebook. De outfits worden samengesteld door de stylisten van Hulaaloop op basis van jouw voorkeuren. Om een indruk te krijgen van eerder gemaakte outfits bekijk dan Hulaaloop Instagram.

Kan ik mijn voorkeuren voor het Hulaaloop pakket doorgeven?

Ja dat kan. Je kan kleuren doorgeven die je niet wilt ontvangen. Of een voorkeur doorgeven over de pasvorm. Voorbeeld: Ik ontvang liever geen smalle broeken vanwege het dragen van uitwasbare luiers.

Uit welke kledingstukken bestaat een outfit?

Eén outfit bestaat uit drie kledingstukken. Afhankelijk van het seizoen en de leeftijd van het kleintje kan je de volgende kledingstukken o.a. verwachten: romper, onesie, lange broek, korte broek, legging, maillot, rokje, jurkje, t-shirt, long sleeve, trui, vest. Je kan je kleintje dus volledig aankleden met één Hulaaloop outfit.

Is de kleding bij het abonnement “zilver” nieuw of gedragen kleding?

Het pakket bestaat uit gedragen kleding. Door samen te werken met kinderkleding merken die kwalitatief goede kleding bieden blijft ook de gedragen kleding mooi. De kleding is in goede staat vanwege de zorgvuldige controle en behandeling.

 

 

Betaling

 

bezorging

Welke kosten zijn inbegrepen in het Hulaaloop abonnement?

Je betaalt elke maand voor het abonnement. De prijs is afhankelijk van het type abonnement (goud of zilver) en het aantal gekozen outfits. De prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Hoe kan ik betalen voor mijn Hulaaloop abonnement?

Je ontvangt maandelijks een factuur van je bestelling. Dit bedrag kan je overmaken naar het Hulaaloop rekeningnummer. Daarnaast ontvang je een Tikkie via WhatsApp. Je kan zelf kiezen of je het geld overmaakt of via een Tikkie betaalt.

 

bezorging

Wat zijn de verzendkosten?

Bij de start of het einde van een abonnement betaal je €4,50. Voor de wissel aan de deur betaal je €9,00.

Wanneer krijg ik mijn Hulaaloop pakket bezorgd na bestelling?

Op het moment dat de betaling binnen is, ligt je Hulaaloop pakket binnen vijf werkdagen klaar. Je kan zelf een afspraak maken met de post leverancier op een wisseldag.

Kan ik mijn kleding zelf ophalen of komen wisselen?

Ja dat kan. Kom langs bij één van de pop up shops, check daarvoor de evenementen op Facebook. Wil je langskomen bij het kantoor in Amsterdam? Neem dan even contact op.

Wanneer krijg ik mijn kleding bezorgd bij een wisselmoment?

De wissels vinden altijd aan de deur plaats. Je hebt dus meteen je volgende outfits in huis en zit op die manier nooit zonder.

Hoe herken ik de Hulaaloop kleding?

Je kan bij de levering foto’s maken van de kleding in jouw Hulaaloop pakket. Ben je dit vergeten? Geen probleem, laat het even weten en je ontvangt de foto’s van de kleding die je op dat moment in huis hebt.

 

Cadeau

 

overig

Ik heb een kraamcadeau ontvangen, hoe werkt het precies?

Je ontvangt één Hulaaloop outfit (drie kledingstukken) voor twee maanden. Tijdens deze twee maanden mag je de outfit één keer wisselen voor dezelfde maat of een maat groter.

Kan ik na het einde van een kraamcadeau de kleding langer houden?

Ja dat kan. Je kan overgaan tot een abonnement wat maandelijks opzegbaar is.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kraamcadeau?

Ja dat kan. Er zit altijd een handgeschreven kaart bij met jouw persoonlijke boodschap en je naam.

Ik heb een cadeaubon ontvangen, wat is de volgende stap?

Vul het Hulaaloop bestelformulier in op de bestelpagina met de gegevens van je kleintje en jezelf. En vul bij “Heb je een kortingscode?’’ de code in die op je cadeaubon staat.

 

overig

Wat gebeurt er als er vlekken in de kleding zitten?

Vlekken krijg je er soms niet uit. Daar doen we niet moeilijk over. Leg de kleding met vlekken even te weken in een sopje voordat je het in de wasmachine doet. Wil je meer wastips? Laat het even weten!

Wat als ik de kleding niet leuk vind?

Neem even contact op en we kijken samen naar een oplossing.

© 2018 Hulaaloop