Word lid en geniet van elke maand leuke outfits
voor je kleintje

Het verhaal achter Hulaaloop

Hulaaloop is opgericht door 2 vriendinnen die tegelijk zwanger raken en behoefte krijgen de markt van de kinderkleding te veranderen door op een duurzame manier om te gaan met de kinderkleding. Maak kennis met Puck en Emma.

Over Ons image Puck(2)

Onze wereldreiziger Puck is afgestudeerd in marketing & communicatie. Haar bachelor behaald in Nederland, haar master in Denemarken, haar scriptie geschreven in China en om het af te maken heeft zij bijna één jaar in Jordanië gewoond en gewerkt.

Bij thuiskomst in Nederland gelijk aan de slag gegaan en uiteindelijk terecht gekomen bij het startende (inmiddels succesvolle) bedrijf White Lioness technologies. Hier heeft zij enorm veel geleerd van het ondernemerschap en de startup fase.

Over Ons Image

Emma, afgestudeerd Juridisch dienstverlener, heeft na haar studie bijna 10 jaar in de evenementenbranche gewerkt bij o.a. ID&T en de WesterLiefde in het Westerpark te Amsterdam.

Met af en toe een tripje naar het buitenland heeft zij deel uitgemaakt van de kleinste tot aan de grootste evenementen ter wereld.

In de evenementen heeft zij haar passie voor organiseren op verschillende vlakken opgedaan.

Over Ons Image

Hoe het allemaal begon

Al meer dan de helft van ons leven zijn we vriendinnen en sinds de zomer van 2015 tegelijk moeder geworden van onze dochters Fé en Lux. Bij de geboorte van onze dochters begon het idee van het starten van Hulaaloop te borrelen. We liepen tegen een aantal nieuwe ‘ongemakken’ aan zoals; de snelheid waarmee onze kleintjes tot 2 jaar door 8 verschillende maten heen groeiden waardoor we vaak voor de kast stonden om de kleding te sorteren. De stapel van ongebruikte kleding bleef maar groeien en de opslagruimte raakte al snel vol in onze doorsnee appartement in Amsterdam West. Naast deze ‘ongemakken’ vonden we het ook vooral tijd om iets te doen met duurzaamheid en hergebruik in de kledingbranche.

Blijf op de hoogte!