Het verhaal achter Hulaaloop

Kleintjes doorlopen maar liefst acht verschillende kledingmaten tot een leeftijd van twee jaar. Voor je het weet sta je voor de zoveelste keer kinderkleding te sorteren. En ondertussen blijft de stapel te kleine kleding en soms ook ongebruikte kleding groeien. De opslagruimte raakt al snel vol in een doorsnee familie woning. Daarnaast ontvang je soms kleding van familie en vrienden, maar dit hoeft niet altijd je smaak te zijn en je moet geluk hebben dat je kleding krijgt in de juiste maat passend bij het seizoen en voor het juiste geslacht.

Over Ons image Puck(2)

In september 2015 wordt Puck moeder van dochter Lux. Als moeder kwam zij zelf in aanraking met de snelheid waarin kinderen groeien. Met een achtergrond in marketing en communicatie, een aantal jaar ervaring in het buitenland en het werken bij een startup wordt Hulaaloop in 2017 werkelijkheid.

Kinderen zijn de toekomst. Hulaaloop gelooft erin om alle spullen rondom kinderen op een circulaire manier aan te bieden. Hierdoor heb je alleen nog kinderspullen in huis voor de fase waarin het kleintje zich bevindt.

 

Blijf op de hoogte!


     

    Stay tuned

     

    © 2018 Hulaaloop