Heb je vragen?

Wil je meer weten van de kleding, het abonnement, een betaling, de bezorging of het cadeau? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Top 5 veelgestelde vragen

Neem contact op

Hoe werkt een Hulaaloop abonnement?

Kies of je alleen “nieuwe” (goud) of “zo goed als nieuwe” (zilver) kleding wilt ontvangen. Bepaal zelf het aantal outfits. Je styliste gaat voor je aan de slag en je ontvangt door Hulaaloop samengestelde outfits. Je kan je kleding wisselen voor een andere outfit of een maat groter.

Wanneer kan ik mijn kleding wisselen?

Op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je kan je kleding onbeperkt wisselen voor dezelfde maat of een maat groter.

Wat gebeurt er als er vlekken in de kleding zitten?

Vlekken krijg je er soms niet uit. Leg de kleding met vlekken even te weken in een sopje voordat je het in de wasmachine doet. Wil je meer wastips? Laat het even weten!

Welke kosten zijn inbegrepen in het Hulaaloop abonnement?

Je betaalt elke maand voor het abonnement. De prijs is afhankelijk van het type abonnement (goud of zilver) en het aantal gekozen outfits. De prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Kan ik het Hulaaloop abonnement op ieder gewenst moment stopzetten?

Ja dat kan, het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voorbeeld: Je abonnement is ingegaan op 24 september en je besluit in april om het abonnement op te zeggen. Als je het voor 24 april opzegt betaal je ook maar tot en met 24 april.

meer veelgestelde vragen

Neem contact op

 • WhatsApp op +31 (0)6 27998244
 • Bel Puck op +31 (0)6 23837352
 • Mail naar info@hulaaloop.com
 • Stuur een bericht via facebook
 • Stuur een bericht via Instagram

Blijf op de hoogte!


   

  Stay tuned

   

  © 2020 Hulaaloop