Zo werkt het

Bestel voor je kleintje en sluit je aan bij een duurzaam concept

 

 

ontdek jouw voordelen

Het gezinsleven kan soms veel van je vragen. Naast dat kinderen een boel extra kosten met zich meebrengt, vraagt het ook veel van je tijd en energie. Ze groeien als kool en hebben acht verschillende kledingmaten nodig tot een leeftijd van 2 jaar. Ontdek waarom Hulaaloop het makkelijker maakt voor jou!

Zo betaal je nog geen € 6,- (€ 5,83 om precies te zijn) per maand per kledingstuk voor merkkleding van onder andere Little Label, Tapete, Icecream Bandits en Imps & Elfs.

Herken je het gevoel dat je kleintje met een té strak kledingstuk de deur uitgaat of dat je de broekspijpen een aantal keren hebt omgeslagen. Je wilt graag dat je kleintje er verzorgd bij loopt.

Niet meer nadenken over het combineren van verschillende kledingstukken. Zelfs voor papa’s, die soms de ‘beste’ creaties maken, is het een handig hulpmiddel 😉

Kinderkleding wordt een korte tijd gedragen en kan daardoor zo goed als nieuw worden hergebruikt. Onze kleintjes zijn de toekomst en zij zullen de gevolgen van onze consumptiemaatschappij in een extremere mate ervaren.

Merken

We hebben een samenwerking met de volgende duurzame en kwalitatieve merken

 

kom langs bij de hulaaloop pop-up!

Elke 1ste vrijdag van de maand hebben we een pop-up bij het kindercafé de Suikertantes De Tulp. Kies je outfits of wissel jouw pakket in voor een maat groter! We zijn er de aankomende maanden op: 6 juli en 3 augustus tussen 10u en 12.30u.

Hopelijk tot dan!

 

 HulaaloopFans

Wat zijn de ervaringen van de Hulaaloop ouders

Instagram @Hulaaloop

Ontdek de Hulaaloop outfits #hulaaloopjijal

Could not scrape from Instagram (scraping is a deprecated method to retrieve images).info@hulaaloop.com | Puck Middelkoop +31 (0)623837352 of Emma Zee +31 (0)620123682 | BTW-nummer NL856987980B01